Friday 17 June 2011

υγεια η λαπαροματα

OK. Σκοπευα να γραψω ενα ποστ παρασκευιατικο και αναλαφρο. Εχει συνεφια, ψυχρουλα (14-11 - μπρρρρ! ο μπαμπας που βγηκε για εφημεριδα μου ζητησε να του δωσω σκουφο), η φυση ειναι καταπρασινη, αρχη αγγλικης ανοιξης παρα καλοκαιρι. Το ραδιο παιζει τα πιο χαρουμενα τραγουδια. Εχω μια ηθελημενη αισιοδοξια - ναι, θα τελειωσει η κριση, θα τα καταφερουμε. Μετα διαβαζω τον ανασχηματισμο. Και απλα δεν καταλαβαινω. Νταξ, το οτι δεν καταλαβαινω περι πολιτικων κινησεων και επιλογων σχεδον απαξαπαντων των πολιτικων στην Προζακολανδη, εδω και καιρο, γεγονος. Ειμαι ενδεχομενα τελειως βλακας για να μη καταλαβαινω, και χαιρομαι πολυ που δεν ψηφιζω, γιατι δεν θαξερα τι να επιλεξω αμαπια. Αλλα αυτο το πολυ συγκεκριμενο που με κανει να απορω σημερα, ειναι νομιζω χαρακτηριστικο. Ο Ηλιας Μ που εγινε υφεπεργος υποκρατειας (αλλαζω το σπελλινγ για να μη γοογλαριστει) ειναι ενας παγκοσμια καταξιωμενος στο χωρο της Health Policy. Οταν βγηκε ο τωρινος προεδρος στο αμερικη, τον καλεσε για να παρει τα φωτα του για το εκει θεμα υγειας, κλπ. Απο οτι θυμαμαι, ο χωρος της υγειας στην Ελλαδα νοσει οσο δεν παιρνει, εκτος αν εγινε κανα θαυμα στο τελευταιο δεκαλεπτο και ολα ειναι τελεια και εγω δεν το πηρα χαμπερι. Αλλα, χελλο? δεν το νομιζω. Γιατι λοιπον ω ανδρες κ γυναικες συμπολιτες μου της Ζαναξουπολης δεν βαζουν τον χριστιανο στο χωρο της ειδικοτητας του μπας και γινει κανα σωστο εργο κι αλλαξει κατι προς το καλυτερο? Γιατι δεν εκμεταλλευεσαι βρε ανθρωπε την ευκαιρεια να χρησιμοποιησεις εξειδικευμενη γνωση στην πραξη? Δεν καταλαβαινω πια απολυτως τπτ.
Αυτα τα ολιγα. Παω βολτα στο ησυχο κ ψυχρο λονδινο με γονεις. Ανοιχτα τα σχολια - πεστεναμεφατε. :-)

8 comments:

  1. Γιατί καλή μου, κατοικούν στην Ζανξούπολη ενώ κανονικά θα έπρεπε να μετακομίσουν στην Ολανζαπινούπολη...

    ReplyDelete
  2. όταν καταλάβουμε θα σου πούμε... το μόνο που καταλαβαίνω κι εγώ είναι ότι υπάρχει μια λογική, που εγώ, εμείς οι κοινοί θνητοί δεν καταλαβαίνουμε.. περιμένω κι εγώ, μπας και καταλάβω...

    ReplyDelete
  3. τις πουτάνας φιλενάδα.
    ....δε γαμείς.....
    έτσι και αλλιώς "Την πουτάνα και στο μπουκάλι να τη βάλεις με το φελό θα γαμηθεί!"
    Τι και αν τους αλλάζουν θέσεις και υπουργεία...
    καλύτερη η βόλτα σου.
    Κάνε ένα ακόμη ποστ για την καλοκαιρινή Λόνδρα σε παρακαλώ!

    ReplyDelete
  4. bonjour! :-)

    marco - enas psyxiatros mas xreiazetai. ;-)
    F+M - ki egw sto perimene einai. pou tha paei..
    :-*
    aunt donna - voltes gia na anevei h diathesh, ok!

    ReplyDelete
  5. Σιγά να μην πέσουμε να σε φάμε επειδή βλέπεις το παράλογο εκεί που το βλέπουμε και εμείς.. Απλώς νομίζω πως όσοι ζούμε εδώ και ο παραλογισμός αποτελεί πια μέρος της καθημερινότητας μας, κουραζόμαστε σιγά σιγά να προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα και να μην ξέρουμε τι θα συμβεί την επόμενη μέρα και ...πάμε πλατείες.. Κατά τα άλλα να χαρείς τους γονείς σου τώρα που τους έχεις εκεί, να πάρεις και μια ανάσα από την μόνιμη τρεχάλα της δουλειάς σου και τα υπόλοιπα θα τα πούμε από κοντά.. Εκεί ή εδώ..:-) Φιλάκια πολλά!!!!!!

    ReplyDelete
  6. Καλωσπήγες στον κόσμο σου, κοριτσάκι :)

    Theorema

    ReplyDelete
  7. στον κομσο μου, ελπιζω οχι στην κοσμαρα μου....:-)

    ReplyDelete