Sunday 6 June 2010

Dis-connected

Τρεις μερες χωρις ιντερνετ. Τελικα ειναι τεραστια η εξαρτηση. Κι οχι, τον χρονο που περισσεψε, δεν τον εκανα τπτ πιο ουσιαστικο, γιατι αγχωνομουνα για τα μαιηλ που δεν μπορουσα να διαβασω, το οτι δεν μπορουσα να ανατρεξω σε τραπεζες πληροφοριων,ενω με αππορυθμιζε η στερηση ηχητικης επενδυσης (ναι, ακουω ραδιοφωνο μονο απο το ιντερνετ) και οπτικοακουστικης αποβλακωσης (ναι, και τβ βλεπω απο το ιντερνετ).

Παραγωγικοτητα μηδεν, αγχος στα υψη, γενικη κακοκεφια και αισθηση απομονωσης.

Η προηγουμενη προταση δεν απορρεει βεβαια μονο απο την πρωτη παραγραφο. Μαυρη διαθεση. Πως οταν εισαι μεσα σε ονειρο που υπαρχει απειλη, και πρεπει να βαλεις τα δυνατα σου να βγεις, να ξυπνησεις, αλλα τα μελη σου ειναι ναρκωμενα και πανικοβαλλεσαι οτι δεν θα τα καταφερεις να εκ-κινηθεις εγκαιρα.

Το ακομα πιο αστειο ειναι οτι την προηγουμενη παραγραφο ακολουθει μια εξαρση καλοκαιρινη, μια διαθεση αναλαφρη, μια αυρα πορτοκαλλοκιτρινη.

I am not in control. Feels like I am on a rollercoaster. Προσπαθω να κραταω τα χερια μου γερα στο πηδαλιο, αλλα δεν ειμαι σιγουρη τα χερια μου απο που δεχονται εντολες.

Σε διαδοχικα τηλεφωνηματα, μου βγαινει ενα πολυσχιδες ασυμαζευτο. Σχετικα λογικο και συγκροτημενο στον Κομποθτα ("που ειναι το αλλα?" "δεν εχει αλλα, καλα ειναι ολα" "πως τοπαθες βουρλο? και εγω καλα τα ακουω") κλαψουρισμα στη θεια μου ("μη μου στεναχωριεσαι μωρο μου, θα δεις"), ειμεγωγυναικαφιναντελμπεντερισα στο Θ*ακο, νιαουρισμα στις φιλες μου. Το μωρο με κυνηγαει. Εκεινος με περιμενει. Εγω προσπαθω - να ξεπερασω τους φοβους και τις ανασφαλειες μου, να εκτεθω χωρις να παραδοθω, να προσεγγισω χωρις να επιβαρυνω, να τον αφησω να πλησιασει κατανικωντας την παρορμηση να το βαλω στα ποδια.
Ουφ!:-)

14 comments:

  1. Αφέσου!

    υγ. Το'χω και γω αυτό με το δίκτυο γαμώτο...

    ReplyDelete
  2. α καλα. εγω ακουω παντα τις συμβουλες του γιατρου μου.:-)

    ReplyDelete
  3. αααα πολλά πάνω κάτω ούτε το super step που κάναμε παλιά στο γυμναστήριο δεν έχει τόσα,ΑΦΕΣΟΥ!!!

    ReplyDelete
  4. να βρεις τι είναι αυτό που σε απορρυθμίζει τόσο... και να το απορρυθμίσεις εσύ :)

    ReplyDelete
  5. Εντάξει, πειράζει που εγώ σε ζηλεύω;
    (πες μου, υπάρχει πιό έντονη περίοδος από αυτήν που ζεις τώρα; απόλαυσέ την)

    υγ. εξάρτηση από το νετ; εγώ να δεις!

    ReplyDelete
  6. Μανος - :-p
    the wrong man - καλα, καλα, μη μου φωναζεις!
    melissoula - 12 points! :-)
    mamma- πιο εντονη περιοδος? ερμ, αυτη των εξετασεων ενδεχομενως? τοσο αγχος. μη ζηλευεις. :-)

    ReplyDelete
  7. me likes rollercoasters...
    Αλλά από την άλλη κι αυτό το άγχος, ουφ, πολύ αγχωτικό... Πάρε βαθειά ανάσα, κράτα γερά το τιμόνι και οδήγησε προς τα εκεί που τραβάει η ψυχή σου. Και θα δεις, όλα καλά θα πάνε :)
    Φιλί πρωινό :*

    ReplyDelete
  8. Τι εννοείς ΧΩΡΙΣ ίντερνετ; ΥΠΑΡΧΕΙ ζωή χωρίς ίντερνετ; Σε ποιον πλανήτη;

    Τα φιλιά μου!

    ReplyDelete
  9. Υπάρχει ζωή χωρίς ίντερνετ;;;

    ReplyDelete
  10. Χαχαχαχα!!! Aφού έγραψα το σχόλιό μου, είδα το ανάλογο σχόλιο της Drama Queen :-)))

    ReplyDelete
  11. ki omws, yparxei. apodeixh oti 4 meres twra, mono thn Pempth to kyttaxa. :-) kalhmeres apo aerodromio, petaw se ligo gia Londino!

    ReplyDelete
  12. Η προηγουμενη προταση δεν απορρεει βεβαια μονο απο την πρωτη παραγραφο. Μαυρη διαθεση. Πως οταν εισαι μεσα σε ονειρο που υπαρχει απειλη, vintage cross necklace , handmade ladies shoes , cute anklets , embroidery on leather bags , men's embroidered leather belts , jeans with belts , boots with attached belt , mens leather bracelet και πρεπει να βαλεις τα δυνατα σου να βγεις, να ξυπνησεις, αλλα τα μελη σου ειναι ναρκωμενα και πανικοβαλλεσαι οτι δεν θα τα καταφερεις να εκ-κινηθεις εγκαιρα.

    ReplyDelete