Sunday 20 June 2010

αρε δντ που μου χρειαζεται...

Οι καιροι ειναι χαλεποι, διοτι δει δη χρηματων ω ανδρες (και γυναικες) Αθηναιοι, οτι ανευ τουτων, ουδεν μελλει γενεσθαι των δεοντων (ναι, ημανε καλη ΚΑΙ στα αρχαια, το σπασικλακι), ασε που ενα αγχος πεισιθανατιο (αυτο, ουτε εγω το καταλαβα) και ενας τρελλος ψυχαναγκασμος με κανουνε να τσεκαρω ανα 10λεπτο μηπως πεφτει ο ουρανος στο κεφαλι μου (διοτι τα Αστεριξ τα τσακιζα στο γονατο σε νεωτερες ηιλικιες). Για να το πω πιο απλα, ειμαι (μαλλον) καλα, και αυτο μου δημιουργει τερααααστιο αγχος. Και για να μην χρειαστει να επεξηγησω τι πως και γιατι, το υπολοιπο του ποστ εζηλωσε δοξα στηλης καταναλωτικης, lifestyle, προ ΔΝΤ. male readers, you may wish to look away nbow. Λοιπον, εχουμε και λεμε, τις τελευταιες 10-15-30 μερες πηρα:

- 4 ποτηρια ψηλα, λεπτα, απεριττα, με χοντρο πατο, φτιαγμενα στο χερι, μαρκας LSA. Για να σερβιρω ουζο με πολλα παγακια. Τα ποτηρια μου μου μοιαζουν (οι καλοπροααιρετοι, μπορουν να παρατηρησουν πως αυτο συμβαινει επειδη ειμαι ψηλη και -γκουχ!- λεπτη, οι κακοπροαιρετοι , λογω του στρογγυλου και ερμ ευμεγεθους πατου που διαθετω.)

- 1 μπουκαλι Tekirdağ Rakısı. που ο Τουρκαλας στο γωνιακο μου ορκιστηκε πως αμα δεν μου αρεσει, θα δεχτει να παρει πισω τη φιαλη και να μου επιστρεψει τα λεφτα. 18 λιρια (αουτς?). Ο καλος μου μου λεει πως ειναι πολυ καλη η μαρκα, και μια για αυτον ετσι και αλλοιως προοριζεται, διοτι εγω το πολυ που πινω η ξενερωταρα, ευελπιστω πως δεν θα χρειαστει να διαπραγματευτω την επιστροφη της φιαλης.

- Απο το Zara Home κατι μπουκαλακια μπανιου που θυμιζουν αντικε μπουκαλια φαρμακειου. Κουκλια, και φτηνα, αλλα η αντλια του ενος ειναι προβληματικη και τα παιρνω λιγο.(η φωτο ειναι αλλης σειρας, το δικο μου γραφει επανω droguerie francaise αλλα δεν βρηκα εικονα).

Μια λελουδιαστη κινεζικη παπλωματοθηκη! by PiP(συνηθως ειμαι του λιτου και απεριττου, αλλα εδω μου ξεφυγε λιγουλακι)(η σχεδιαστρια ειναι παντως Ολλανδεζα) και aqua σεντονια απο το designers guild - να φτιαξει καλοκαιρινη διαθεση, γιατι ο καιρος δεν ειναι να τον εμπιστευεσαι!

- ενα αυτοκολλητο τοιχου, που το κολλησα στο στορ της κρεβατοκαμαρας (μου πηρε 4 ωρες γμτμ της αχρηστης, ασε που χρησιμοποιησα κολλα να κολλησω τα μικρουλια κομματακια) - και το βρισκω πολυ ονειρικο.
Βεβαια, το αποτελεσμα ειναι καπως διαφορετικο απο τη φωτο (αυτες οι απιστευτα μικρες λεπτομερειες ειναι θανατος αμα προσπαθεις να τις κολλησεις, και εγω δεν εχω πολυ υπεμονη, και καθολου επιδεξιοτητα), αλλα λιγο η μυωπια μου, λιγο οτι ετσι κι αλλοιως το βλεπω με λιγοστο φως, λιγο η ικανοτητα μου να συμπληρωνω με ονειρο αυτα που δεν βλεπω, η εικονα της πολης με τους ουρανοξυστες που αντικατοπτριζεται στα δεντρα της ζουγκλας ειναι σαν εικονα ενας πολυ ταιριαστος προθαλαμος για τα ονειρα μου. (η φωτο απο το website
http://www.supernice.co.uk/product.php/335/0/stone-jungle--black-/e46d7e9a337bc1fbc6cca8a46a9be664

- Τελος, το ψυγειο μου θα πρεπει να αισθανεται καποια ανησυχια για την ξαφνικη μεταστροφη των διαιτητικων μου συνηθειων, γιατι εκτος απο κατι γκουρμε μουσταρδες, μαρμελαδες St Dalfour, καπαρες και καπαροφυλλα, ειδε μετα απο καιρο και διαφορα τυρια και ζαμπονοειδη FULL FAT!!! (και μονο που το γραφω γεμιζω τυψεις.) (τα παγωτα δεν τα αναφερω. εκει οι παραβασεις της διαιτας ειναι, δυστυχως, μονιμες - well, nobody is perfect).

Αυτα. (Πηρα και δυο κουτσικα γλυκυυυυτατα φορεματακια και δυο μπιζουτενια κοκκαλακια για την αλογοουρα μου απο τας εκπτωσεις, αλλα λεω να μην το κανω θεμα).

Αυτα. Περαν της πτωχευσεως και του δικαστικου κλητηρα (καλα, χοντρουπερβαλλω λιγουλακι) περιμενω να δω αν και ποτε ο ουρανος θα πεσει στο κεφαλι μου.
:-)))

20 comments:

  1. παιδάκι μου αντί να χαίρεσαι όλο κάτι σου φταίει η νομίζω ;ΟΚ αν φάς και λίγο ζαμπονάκι με το Τουρκικο ρακί δεν θα πάθεις και τίποτα.

    ReplyDelete
  2. ποτε προλαβες χρυσε μου, ε? φυσικα και θα φαω. (αχ, θα βογκηξω στη διαιτα μετα η ερμη...):-)

    ReplyDelete
  3. Αμ έτσι είναι... Στο αγόρι αγοράζουμε ζαμπόν και ούζα παράξενα... Στις φίλες μας προσπαθούμε να δώσουμε φράουλες και λαχανικά που δεν τρώνε....:-)))))

    ReplyDelete
  4. Στο μουνι σου χρυση μου!
    Καλα έκανες και ψωνισες.
    αυτο με την Τουρκικη Ραι το αντιπαρερχομαι και δεν το σχολιαζω..... :-/

    ReplyDelete
  5. καλε, ο ουρανος δε μας πεφτει στο κεφαλι με τα ψωνια...
    αυτη ειναι η σωστη μεθοδος για να χαλαρωνουμε, να ηρεμουμε και να κανουμε το δικο μας σωστο therapy :))
    καλο-φορετα-πιοτα-φαγωτα και ολα καλα γενικως!

    ReplyDelete
  6. Οι Εβραίοι έχουν πει τα πιο σοφά πράγματα. Ένα από αυτά λέει. "Αν είσαι πλούσιος, τρώγε κουκιά και αν είσαι φτωχός γαρίδες." Κουκιά ποτέ δεν έφαγα στην ζωή μου δεν σκοπεύω. Καλά έκανες!

    ReplyDelete
  7. Fevis- paraponiara mou esy! :-)))
    Aunt Donna - ax, to sxolio gia th rakh, poly thathela na t'akousw (ypopsiazomai vevaia:-)
    melissoula - hmouna sigourh pws tha enekrines!
    Drama Queen - koukia? moi? (ki omws, m'aresoun, enw garides den).
    filia kalhmeres! :-)

    ReplyDelete
  8. Αγαπητή DonnaBella, περνάμε την ίδια φάση καταναλωτισμού αυτό το καλοκαίρι. Οπότε σε καταλαβαίνω απόλυτα , βέβαια με τα full fat αλλαντικά βλέπω έναν υπερθετικό βαθμό .. συγκρατήσου !!!!!!!!

    ReplyDelete
  9. Απ' όσο θυμάμαι δεν έχεις ανάγκη εσύ... Ποτήρι ψηλό, κολωνάτο είσαι! Τρώγε όσο θες κι ό,τι θες κι άσε μας, εμάς, να ζηλεύουμε...
    Και κατανάλωνε όσο το μπορείς ακόμα, γιατί κι αυτού του δικού σας, του Κάμεον, σαν να γυαλίζει το μάτι του μου φαίνεται και θα το βάλει το χέρι στην τσέπη σας, όπως το βάλανε κι οι δικοί μας!!!
    ;-)

    ReplyDelete
  10. Μεγεια Ντοναμπελλα μου, οταν ερθω στη Λονδρα θα σε ψαξω να με βοηθησεις του γκετ αραουντ; Προχτες μολις εμαθα το ονοματακι σου , αλλα σε θεωρω τον ανθρωπο μου εκει!

    ReplyDelete
  11. So_Far - apo allantika den kindyneuw, apo glyka k loipa katanalwtika, nai. kratiemai oso mporw! :-)
    Asteroid - :-)))! (xeri mas valane hdh...)
    Despoinarion - tha harrw poly poly! :-)

    ReplyDelete
  12. Και τώρα ας πούμε, απ'όλα τα κορίτσια περιμένεις να σου πω εγώ πως δεν κάνεις καλά?? Δεν υπάρχει πιο αποτελεσματικό therapy από το shopping therapy και δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από το να αγοράζεις καινούρια πράγματα για το σπίτι, μιαμ τρόφιμα και μεθυστικά ποτά με την προοπτική να τα μοιραστείς :)))
    Bonjour :)

    ReplyDelete
  13. Ορίστε η χαρά των εμπορικών συλλόγων!
    Να περιμένεις προσκλήσεις από πολλούς συλλόγους της χώρας!

    (εντάξει, υπερβάλλω και γω λιγάκι)

    ReplyDelete
  14. Καλά έκανες και ψώνισες και καλοφόρετα και καλοφάγωτα...αλά πες μου από που πήρες την παπλωματοθήκη για να μην βρεθώ ούτε καταλάθος! :))

    ReplyDelete
  15. Manos- am den ypervalleis!
    ndn- me lavwneis! (john lewis)(k se diavevaiw ola ta ypoloipa senytonia p exw einai entelws abstract,auto edw..den xerw k egw psw k giati, alla m aresei :-)

    ReplyDelete
  16. Τι να σου κάνει το ΔΝΤ... δεν σε προλαβαίνει! Μεγειά οι αγορές :-)

    ReplyDelete
  17. thank you! :-) (as'ta, phra k kati akoma psilologia h asygkrathth...)

    ReplyDelete
  18. σιγά το Δ.Ν.Τ. μια χαρά σε βρίσκω, δεν πήρες δα και κάτι άχρηστο.

    ReplyDelete