Sunday 23 May 2010

απ'οσο ξερω

..και απο'οσους ξερω, ΔΕΝ με διαβαζουν:

- το μουτρο. που δεν του εχω ΚΑΝ πει οτι εχω μπλογκ. οχι γιατι θα με πειραζε να διαβασει αυτα που γραφω. ισως να ηθελα και λιγο - γιατι ειμαι αυτο γραφω εδω και περιγραφω, και αυτος, πιο πολυ απ'ολους, θελω να με νοιωσει και να με μαθει. αλλα δεν θελω να του φανερωθω - this is a bit my playground. σα να βγαινεις εξω με τους κολλητους σου και να καφριζεις. (κι αμα ποτε τα βρεις και τα διαβασεις αυτα καλε μου, πες μου να τα διαβασουμε μαζι. αφου το ξερεις οτι λεω ομορφα τις ιστοριες που σ'αρεσουν, ναι?)
- ο αλητακος. που οταν ειμασταν (ξειμασταν) μαζι, κι εγραφα αλλου, με διαβαζε, και μετα αμα τα σπασαμε για ???? φορα, τσαντιστηκα πολυ και τα κατεβασα ολα οσα ειχα γραψει, κι ας μην ειχα ποτε τπτ γραψει, ουτε καν αναφερθει σε εκεινον τοτε. δεν του εχω πει οτι ξαναγραφω. θα μπορουσε ισως ευκολα να με βρει, αλλα ποιος ο λογος - μιλαμε συχνα, και πανω κατω (σε γενικες γραμμες!) ξερει τι γινεται στη ζωη μου, τι αλλο να μαθει.
- το μωρο. γιατι εχουμε (εχω) κοψει. αυτος ειδικα, θα χαιρομουνα πολυ αμα με διαβαζε - αλλα δεν του το'χω.
- κανεις αλλος ουτε πρωην, ουτε επιδοξος.

απ'οσο ξερω, και απ'οσους ξερω, με διαβαζουν:
- ο Κομποθταθ - ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΘΕΛΩ ΔΛΔ, ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΕΙ ΠΟΟΟΟΛΛΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ, ΑΜΑΠΙΑ!!!! (καλο μου, μπορει ναι, να μεγαλωσαμε. αλλα δε χασαμε το δικαιωμα στο να παιζουμε, εστω κι αν ειναι παλιμπαιδισμος. αλλωστε, it's never too late to have a happy childhood, n'est ce pas? ;-)
- ο Ν, που τραβηξε την φωτο μου με τα ματια στο προφιλ (και πολυ τον ευχαριστω! και πολυ θα χαιρομουνα να αφηνε κανενα σχολιακι :-)
- ο Θ, που θα ειμαστε Σ/Κ μαζι Παρισι (ετοιμασου χρυσε μου να ξεσαλωσουμε. κι ας αναστεναζουμε και οι δυο μονοι στην πολη του φωτος - μη ξεχνας, οι εραστες, ερχονται και παρερχονται, οι φιλοι μενουν!(το ξερω θα σε κανω να δακρυσεις, μην τολμησεις! :-)
- ο Σπ - ελπιζω δηλαδη, παρ'οτι καθε φορα που του αφηγουμε τις προσωπικες μου αμπωτες και τις παλιρροιες, μου λεει - "μου φαινονται τοσο μακρινα ολα αυτα..." (εγω ομως, εγω ειμαι κοντινη σου, ναι?)
- ο Χρ - οοοοταν βρισκει καιρο απο τα επιστημονικα/καλλιτεχνικα/προσωπικοερωτικα με την καλη του, και παντα , ειμαι σιγουρη, διαγωνια. βρε χαμενε, ανεβασε πια και κατι, τσαμπα σ'εχω στα λινκς!

παντα θεωρουσα τον εαυτο μου ιδιωτικο, οχι τοσο κοινωνικο ανθρωπο. τελικα, η αναγκη μου να επικοινωνησω υπερισχυει της αναγκης μου να κρυφτω. ισως παλι να εχω γινει αρκετα καλη στο να λειτουργω με επιστρωσεις - απο τη δημοσια εικονα μου μεχρι την απολυτα ιδιωτικη, μεσολαβουνε πολλοι φλοιοι, το εντελως μεσα με το εντελως εξω ειναι αρμονικο, αλλα ειναι τοσο διαφορετικο το τοπιο... whateva. το στοιχημα για μενα εδω μεσα δεν ειναι να φτιαξω μια επιπλαστη εικονα, αλλα να βρω η ιδια την πραγματικη εικονα μου. και η ελεγμενη αυτοεκθεση, και η αλληλεπιδραση με οσους με διαβαζουν (που με ξερουν σε πολλους διαφορετικους βαθμους), μοιαζει να βοηθα.

σας φιλω, καλη εβδομαδα! :-)

21 comments:

  1. Το είχαμε συζητήσει και από κοντά, το ξέρεις πως συμφωνώ σ'αυτήν την τελευταία παράγραφο :)

    (Αχ τι καλά, DB à Pariiiiis!!!!!)

    Φιλί και φιλί :*

    ReplyDelete
  2. Περιμένω το επόμενο ποστ για τα κοριτσάκια που σε διαβάζουν..:-)

    ReplyDelete
  3. σε διαβαζουμε μεις μαρη χαζια!
    :-)

    ReplyDelete
  4. DG - to savato tha pinoume kafe! :-)
    fevis - erxetai!
    aunt donna - se pethymhsa vre!

    ReplyDelete
  5. Κι εγώ σε διαβάζω :-)

    ReplyDelete
  6. Εγώ και σε διαβάζω και μου αρέσει που εκφράζεσαι χωρίς πολλές ζαχαρες όταν θέλεις να τα πείς χύμα, εντάξει?

    ReplyDelete
  7. Α, και εγώ σας διαβάζω αγαπητή DonnaBella συμφωνώντας με τον από πάνω σχολιαστή

    ΥΓ Για τον αλητάκο μην είστε τόσο σίγουρη ότι δε σας διαβάζει πάντως.

    ReplyDelete
  8. Σοφία - me too! :-)
    the wrong man - h zaharh mono ekei pou xreiazetai kale mou :-)
    So-Far - wx! les? den tha to paradexotane pote! :-)

    ReplyDelete
  9. Ανθρώπινο και απόλυτα δικαιολογημένο το να μην το παραδεχτεί ποτέ , αλλά από τη στιγμή που ξέρει το μπλογκ σας σίγουρα σας διαβάζει ίσως και on a regular basis , επίσης ανθρώπινο κι αυτό. Και μπορώ να σας πω και όμορφο , δεν είναι κακό
    Ξέρετε στα μπλογκ το ανθρώπινο στοιχείο είναι πάρα πολύ έντονο και με πολλές εκφράσεις , διαφορετικές από αυτές που έχουμε συνηθίσει στην καθημερινότητά μας
    Μη θορυβείστε με το ενδεχόμενο αν συμβαίνει έχει την ιδιαίτερη επικοινωνιακή του ομορφιά

    ReplyDelete
  10. Δε σε ξέρω αλλά σε διαβάζω!Νομίζω πως είναι καλύτερα να μη σε ξέρει ο άλλος...σε πλάθει όπως θέλει!
    όσο για το μούτρο...καλύτερα να το κρατησεις για σένα..να μη το μάθει!

    ReplyDelete
  11. So_Far - tha mou arese an me diavaze.
    ta blogs, k h anthrwpinh allhlepidrash mesa apo auta, akolouthoun poly paromoious kanones me thn pragmatikh mas zwh, me thn ennoia oti h symperifora mas se autous tous xwrous einai apolyta endeiktikh tou pws feromaste ektos. isws o vathmos ekfrashs na einai diaforetikos, alla oi anagkes k oi epithymies pou mas kinhtopoioun einai oi idies kai stous dyo xwrous. anaferomai sth synolikh mas parousia, k oxi mono se auta pou grafoume/dhlwnoume.
    Glayki - anhkw sth diestrammenh ekeinh kathgoria atomwn pou vriskei thn pragmatikothta poly pio gohteutikh ap'oti th fantasia. isws giati h fantasia mou xrhsimopoiei san ereisma thn pragmatikothta gia na dei ki alla apo pisw :-)

    ReplyDelete
  12. Εεεε να το πω κι εγώ;;;
    Και γω σας διαβάζω ωραία Ντόνα!!! χεχε

    Αλλά το ποστ προφανώς αναφερόταν σε αγαπημένα σας πρόσωπα με σάρκα και οστά. Όχι, κι εμείς με σάρκα και οστά είμαστε, no doubt, αλλά δε μας έχετε ακουμπήσει. Τεσπά, καταλάβατε τι εννοώ. :P

    ReplyDelete
  13. Κι εγώ σε διαβάζω και να ξέρεις ότι αν αρρωστήσω θα με διαβάσεις και εσύ (σε email)!

    ReplyDelete
  14. κι εγώ καλέ κι εγώ :)

    ReplyDelete
  15. Καλημέρα σας.
    Ε, κι εγώ, κι εγώ... :-)

    theorema

    ReplyDelete
  16. Για την πάρτη μας γράφουμε αρχικά και από εκεί και πέρα τα λοιπά καλοδεχούμενα ;-)
    Καλησπέρα

    ReplyDelete