Wednesday 6 January 2010

Των φωτων

Ποναει το κεφαλι μου, ολο μου το σωμα , και η κοιλια μου. Εχω 38.7, αισθανομαι κατακοπη, και δεν πειναω καθολου - σπανιο για μενα. Η γραμμη του εδω Υπουργειου Υγειας μου ειπε οτι εχω τη γνωστη γριπη, να μεινω σπιτι και να παρω αντιιικο. Παρηγοριεμαι να σκεφτομαι πως οχι, δεν αρχισε στραβα ο καινουριος χρονος, αλλα μαλλον σε καποιο παραλληλο συμπαν, ο αλλος μου εαυτος βουτηξε στα παγωμενα νερα να πιασει το Σταυρο, και θα εχει ευλογια για ολο το χρονο. (Να'σαι καλα Τσαλ που μου το θυμισες!).

Δεν προσεξα σημερα αν τα νερα του καναλιου ηταν παγωμενα, οπως χτες το πρωι που τα ειδα γυαλι, γιατι σημερα χιονιζε οταν περπατουσα για τη δουλεια, ενω το βραδυ γυρισα με ταξι, μια που δεν μπορουσα να παρω τα ποδια μου. Παντως εξω ειναι ολα ασπρα, αλλα δεν χιονιζει - ακομα. Ευτυχως το σπιτακι ειναι ζεστο, εχω μπουμπουνισει τη θερμανση, και φοραω διαφορα και πανω και κατω απο τις αγαπημενες μου φουξια χνουδωτες πυζαμες. Αλλα μια κρυωνω κ μια ζεσταινομαι - τι δυσκολος ανθρωπος, τι ευαισθητο οικοσυστημα που με ελεγε κ καποιος πρωην.

Πολυ συντομα προβλεπεται να κοιμαμαι. Απο τις 9, μπας και συνελθω καπως μεχρι το πρωι. Για αυριο ακυρωσα μια διδακτορικη εξεταση (ποσο σιχαινομαι να κρεμαω τους ανθρωπους, ακομα κ αν δεν φταιω!) και εστειλα μελακια σε ολους στη δουλεια να ειδοποιησουν τους αρρωστους που ειδα σημερα, μηπως τους κολλησα (τυψεις γμτμ!).

Αμα ειναι να πεθανω απο τη γριπη (χλωμο, αστειευομαι, κακο σκυλι ψοφο δεν εχει κλπ, αλλα λεμε) τελευταια μου επιθυμια ειναι αυτο να γινει πριν την Κυριακη, να γλυτωσω τουλαχιστον εναν χρονο απο την ηλικια θανατου.

Αχαχαχ κ οεο.

5 comments:

  1. σκασε γαμω το φελεκι σου για κοριτσι!
    δεν θα πεθανεις!
    ελα βρε μικρο μου κρυουλινι :-)
    θα περασει και θα σαι μια χαρα..αλλα και συ βρε πουλακι μου κανε και ενα διαλειμα δηλαδη για ονομα του θεου πια!

    ReplyDelete
  2. Τι λες καλέ που θα πεθάνεις... Και εγώ που θα μείνω την επόμενη φορά που θα έρθω δηλαδή? Στον δρόμο, χόμλες? Θα κάτσεις εκεί που κάθεσαι, θα πιείς τα ζεστά σου, τα ταμιφλού σου, και τα λοιπά σχετικά σου και όταν αριβάρω (και θα είναι σύντομα αυτό, σου δείνω κη ινφορμεϊσιον τώρα) θα είσαι έτοιμη να εκδράμουμε με τον Man για γκουρμέ δείπνα και όχι μόνο...Επίσης, σιγά μην την Κυριακή φορτωθείς έναν ακόμα χρόνο... Πάμε προς τα πίσω είπαμε πια... Άντε.. Βάλε λίγη φορά να σε βρω κάπου ανάμεσα στα 35 και τα 32...:-)) Φιλιά πολλά!!!

    ReplyDelete
  3. Αν υποψιαστώ ότι από την ανάρτησή μου- λόγω ταύτισης με τον μικρό ήρωα της ιστοριας- αρρώστησες την κατεβάζω αμέσως.

    Ελπίζω να είναι γεμάτο το ψυγείο και να έχεις αντιπυρετικά. Το μόνο που θα σου χρειαστεί ακόμα είναι λίγο κανακεμα- αλλά για αυτό εμείς εδώ είμαστε!

    Περαστικά και γρήγορα.

    ReplyDelete
  4. Περαστικα θα ειναι ολα...
    Ευκαιρια να ξεκουραστεις και λιγο!

    ReplyDelete
  5. aunt donna - eimai hdh kalytera! :-)
    fevis- me to kalo na eltheis.
    tsalapeteine- to post sou mou edwse mia wraia exhghsh gia th griph mou, pros thepou, mh tokatevaseis! ase pou egrafa me synodeia tis mousikes sou.
    man about london-se eucharistw poly :-)!

    ReplyDelete